Biografie Hennie Goudsblom

expsitie pannenkoekenhuis

Hennie en haar schilderijen

Hennie Goudsblom – 1957.

Al vanaf mijn tienerjaren is schilderen mijn hobby
In mijn geboorte stad Alkmaar heb ik verschillende cursussen gevolgd, waarvan 10 jaar bij Piet van Halem.

Toen ik in 1999 in Nijkerk kwam wonen, ben ik dan ook al snel lid geworden van creativiteitscentrum “De Brink”.  Hier schilder ik nog steeds met veel plezier elke dinsdagavond met een vaste groep enthousiaste, gezellige mensen bij het “open atelier”.

Wat betreft mijn schilderwerken gaat mijn voorkeur uit naar realistische werken in acryl of olieverf.
Zo heb ik al vele portretten,dieren en stillevens geschilderd.

Ook heb ik verschillende exposities’s gehouden o.a in:

• de Eikenschuur in Hoeverlaken
  • creativiteitscentrum ‘de Brink’ in Nijkerk
  • pannekoekenhuis ‘de Waegh’ in Nijkerk
  • verpleeghuis ‘Zilverschoon’ in Nijkerk

Ook doe ik elk jaar mee met de Nijkerkse kunstroute en sta ik op de kunstmarkt in Barneveld.

Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn werk, wilt u een portret of uw huisdier laten schilderen neemt u dan contact met mij op.

Prijzen voor een portret of huisdier vanaf  150 euro.

Deel dit bericht met uw vrienden!

2 Reactiesto “Biografie Hennie Goudsblom”

1. Paul Bilars zegt:

Hallo Hennie,
      heb je schilderijen bekeken. Nooit geweten dat je zo kunstzinnig was. met name de portretten van je moeder en van Lieke spreken mij erg aan.
      Maar ook de rest is van een uitzonderlijke schoonheid.
      In één woord geweldig
      Groeten
      Paul Bilars (broer van Eef)
      P.S. Heb je profiel op mijn hyves pagina gezet

2. Marjan Vader zegt:

hallo Hennie, de Beste wensen voor 2011. Ik heb al een reactie gegeven, maar ik weet niet of dat goed is gegaan. Bij het opruimen van de kerstkaarten kwam ik jouw kaart tegen en ging op jullie site kijken. Wat een prachtige schilderijen, ook van de anderen.Ik ben blij dat je door bent gegaan met de “leukste”hobby van de wereld. Als er nieuwe schilderijen komen dan hoor ik dat wel. Hartelijke groetjes en veel succes van Marjan Vader.