H. Goudsblom

Welkom op mijn site van Art Nijkerk.

Ik nodig u uit om naar mijn schilderijen te kijken. Hiervoor klikt u op de bovenste balk op H. Goudsblom. Als u op gallery klikt ziet u mijn schilderijen. Wilt u meer over mijn werk en mij weten? Kijkt u dan onder “biografie“.
Kunt u mijn schilderijen waarderen dan zou ik het leuk vinden als u me dat laat weten.

Hennie

Deel dit bericht met uw vrienden!

5 Reactiesto “H. Goudsblom”

1. Gitta Mulder zegt:

Hoi Hennie,

Leuk jullie website en mooi werk!
      Ik vind die 2 kleine vierkanten driehoekjes heel mooi! Misschien juist dat alle eenvoud het beeld enorm versterkt.

Ook leuk om je weer even in ‘beeld ‘ te hebben. Je bent niets veranderd.

Groetjes uit Warmetuut

2. Marieke Wehnes zegt:

Hoi Hennie,
      Dat wat jij maakt, ja daar kan ik niet aan tippen.
      Vooral dat schilderij van Albert-Jan en Gitta.
      Wauuw!

3. Albert-Jan en Gitta zegt:

Hoi Hencasso
      Natuuurrrrlijk even een reactie van ons!We zijn onder de indruk van je schilderkunst!De mooiste hangt uiteraard bij ons aan de muur :-)Een mooier kado van onze vrienden voor ons 25jarig huwelijk konden we natuurlijjk niet krijgen. We krijgen er nog steeds veel complimenteuze reacties op! Met name de dierenpaintings op je site zijn super. Errug knap.Mooie website ook. Heel veel succes! Liefs ons AJ en gitta

4. Agnen zegt:

Hoi tante Hennie,
      Natuurlijk uit nieuwsgierigheid samen met Arjan naar je schilderijen zitten kijken..
      Maar wat zijn ze prachtig zeg!
      De grote kerk in Nijkerk is mijn grote favoriet!!
      Groetjes van Agnen en natuurlijk ook van Arjan, Rosalie & Nikita

5. Sjaak en Corrie Vroegop zegt:

Hallo Hennie;
      Wij hebben de Gallery bekeken en waren zeer verrast door je schilderijen.Prachtig. Heel veel succes met de voortzetting en verkoop van je kunstwerken.
      Groeten van Sjaak en Corrie